Telefon
+355 44 50 92 61
+383 45 99 19 30
E-mail
office@aims.al
kosovo@aims.al
Na ndiqni

Ekspertizë 4D

AIMS International Albania ofron shërbime profesionale në katër vende, në industri të ndryshme si dhe në çdo rol të rëndësishëm funksional. Pavarësisht madhësisë, ne besojmë se çdo klient është i ndryshëm, dhe përballet me sfidat e tij unike. Ne punojmë me kompanitë e reja (start ups), ato të vogla dhe të mesme, si dhe me kompani të njohura shumëkombëshe.
Një qasje që kombinon "zgjidhjet e personalizuara" me një shërbim të jashtëzakonshëm përmes ekspertizës së "syve të besueshëm lokalë" është ajo që me të vërtetë përkufizon përvojën e AIMS International Albania

Sipas Industrive

Zgjidhjet tona

Merrni mbështetje në çdo aspekt të strategjisë suaj të talenteve. Krijoni përparësi duke bërë partneritet me ne!!

 

Sipas Funksioneve

 • Ekzekutive/ Menaxhim i lartë
 • Kontabilitet/ Financë
 • Konsulencë Profesionale
 • Auditim/ Kontroll risku/ Ligjore
 • Prokurime/ Logjistikë/ Network
 • Shitje/ Tregëti
 • BNJ/ Administrim
 • TI/ Përpunim të dhënash
 • Marketing/ Produkte/ PR
 • Operacione/ Prodhim

Sipas Rajonit

 • SHQIPËRI
 • KOSOVË
 • MAL I ZI
 • BOSNJE & HERZEGOVINË

Sipas Llojit të kompanisë

 • Të sapokrijuara(Start-ups)
 • Të vogla dhe të mesme
 • Grupe Ndërkombëtare
 • Institucione Ndëkombëtare Donatore/ Institucione Ndëkombëtare Financuese