Telefon
+355 44 50 92 61
+383 45 99 19 30
E-mail
office@aims.al
kosovo@aims.al
Na Ndiqni

Menaxhim Talentesh

Zhvillimi

Gjeni & Zhvilloni udhëheqësit tuaj të ardhshëm sot

Planifikimi i vazhdimësisë

AIMS International Albania u ofron klientëve një proçes strategjik dhe të plotë për të identifikuar udhëheqësit potencialë dhe u ofron atyre mundësitë e zhvillimit që u nevojiten për të qenë të suksesshëm..

Hapat kryesore për një planifikim të suksesshëm të vazhdimësisë janë:

  • • Një vlerësim i saktë dhe shkencor i potencialit afatgjatë.
  • • Identifikimi i kompetencave kritike për role të veçanta.
  • • Zhvillimi i talenteve përmes dhënies së detyrave strategjike në punë, eksperiencave të të mësuarit me objektiva të caktuar trainim dhe mentorim.
Trainime

Mundësitë për zhvillim janë një nga shtysat kryesore që ndihmojnë në tërheqjen dhe mbajtjen e talenteve. Kompania juaj duhet të mundësojë zhvillim karriere dhe zhvillim profesional për të siguruar që talenti juaj të jetë i përgatitur për pozicionin aktual dhe për pozicione të ardhme.

- - Shumica e kompanive kanë programe të zhvillimit të talenteve, por a po veçoni dhe përfitoni prej tyre për të tërhequr dhe për të ruajtur talentin më të mirë?

Për trajnime me regjistrime të hapura, ju lutemi shikoni Kalendarin tonë të trajnimeve të vjeshtës:

Për trajnime të personalizuara ju lutem specifikoni nevojat tuaja në formën e mëposhtme:


Zgjidhjet tona

Merrni mbështetje në çdo aspekt të strategjisë suaj të talenteve. Krijoni përparësi duke bërë partneritet me ne!!

Bëhu Klient

Kontaktoni AIMS International Albania për një vlerësim të nevojave të menaxhimit të talenteve dhe merrni zgjidhje trajnimi që e bëjnë talentin tuaj të lulëzojnë në një treg dinamik dhe sfidues.