Telefon
+355 44 50 92 61
+383 45 99 19 30
E-mail
office@aims.al
kosovo@aims.al
Na ndiqni

Zgjidhje

AIMS International Albania ofron shërbime profesionale në katër vende, në industri të ndryshme si dhe në çdo rol të rëndësishëm funksional. Pavarësisht madhësisë, ne besojmë se çdo klient është i ndryshëm, dhe përballet me sfidat e tij unike. Ne punojmë me kompanitë e reja (start ups), ato të vogla dhe të mesme, si dhe me kompani të njohura shumëkombëshe.
Një qasje që kombinon "zgjidhjet e personalizuara" me një shërbim të jashtëzakonshëm përmes ekspertizës së "syve të besueshëm lokal" është ajo që me të vërtetë përkufizon përvojën e AIMS International Albania.

Kërkim Ekzekutiv

REKRUTIM EKZEKUTIV

Një firmë lidershipi që gjen dhe zhvillon liderët tuaj

KËRKIM PËRTEJ KUFIJVE

Zgjidhje për njerëzit përtej kufijve

MENAXHERËT E PËRKOHSHËM

Ndryshimi ndodh në kohë reale dhe bizneset duhet të ecin në një hap me të.

Konsulencëmbi Lidershipin

SHËRBIME BORDI

Udhëheqja si strategji, jo si remedy

COACHING EKZEKUTIV

Asnjë firmë tjetër në Shqipëri nuk ofron një ekspertizë më të thellë në këshillimin e drejtuesve të lartë.

VLERËSIM EKZEKUTIV

Njerëzit e duhur në pozicionet e duhura, në kohën e duhur

Menaxhim Talentesh

VLERËSIMI

Burime unike shkencore për suksese të ardhshme

ZHVILLIMI

Gjeni dhe zhvilloni liderët tuaj sot

INTELIGJENCË TREGU

Të dhëna të vërteta që udhëheqin strategjinë tuaj dhe nxjerrin në pah potencialin e vërtetë